Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Φουρνιστα Κρακερακια

Η πιο γρηγορη συνταγη που εχετε φτιαξει! Δεν ειναι και τοσο γλυκια αλλα μπορειτε να πειραματιστειτε αλλαζοντας το αλατι με ζαχαρη! ;)

Υλικα
(για 12 κρακερς) :
1 αυγο
50 ml αλευρι
25 ml λαδι
1 κοφτο κ.γλ. αλατι

Εκτελεση:
Ανακατευουμε ολα τα υλικα στο μπλεντερ. Σε λαδοκολλα απλωνουμε 12 μπαστουνακια απο τη ζυμη και τα πιεζουμε για να παρουν σχημα κρακερ.
  • Αν θελουμε προσθετουμε απο την αρχη σουσαμι η 6 ελιες.
Ψηνουμε για 13 λεπτα στους 180 βαθμους.

Καλη Επιτυχια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου